• Ακολουθήστε μας
Άνεση και πληρότητα
Street Kitchen
Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς

Άνεση και πληρότητα

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και σερβίρει αυτά που πραγματικά θα θέλαμε να φάμε. Η ατμόσφαιρά αποπνέει το παρείστικο που προφανώς ήθελαν αν πετύχουν οι εμπνευστές του.

Ο χώρος στο "Street Kitchen" διατηρεί έναν αστικό χαρακτήρα, με στοιχεία pop που δεν είμαι βέβαιος ότι μου άρεσαν και πολύ, όμως θα ήταν άδικο να σταθούμε σε αυτό.

Μπέργκερ, λαχταριστά σάντουιτς, σπαγγέτι και σαλάτες θα κερδίσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς που αρέσκονται σε τέτοια πληθωρικού τύπου γεύματα!

Μερίδες λαχταριστές και άκρως χορταστικές ταυτόχρονα. Το "Street Kitchen" εστιάζει στο επονομαζόμενο “comfort food”. Δηλαδή αυτό που όταν το τρως και νιώθεις οικεία και άνετα προσφέροντάς σου παράλληλα πληρότητα. Σε αυτό το επίπεδο σας εγγυώμαι πως επιτυγχάνει την αποστολή του στο ακέραιο!

Street Kitchen

Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς, τηλ.: 2155350790
Δευτέρα- Πέμπτη:1:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.
Παρασκευή-Κυριακή:4:00 μ.μ. - 2:30 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.