• Ακολουθήστε μας
Ένα διαφορετικό φεστιβάλ
ATHENS CIRCUS FESTIVAL
Πειραιώ; 100, Αθήνα
Τεχνόπολις

Ένα διαφορετικό φεστιβάλ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Τσίρκο, λέξη μαγική που ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις και σε κάνει να σηκώνεις τα μάτια ψηλά για να δεις τους ακροβάτες, με τη μεγαλύτερη φυσικότητα, να εκτελούν ένα νούμερο που κόβει την ανάσα.

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις ημέρες τσίρκο.  Χωρίς ζώα, αλλά με ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικούς, χορευτές, θεάματα με φωτιές και όσα κάνουν το τσίρκο αγαπητό σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, Athens Circus Festival. Άσε δε που αν θέλεις μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια και να ανακαλύψεις τις ανεξερεύνητες δυνατότητες που έχεις κρυμμένες μέσα σου, και να αρχίσεις να περπατάς με ξυλοπόδαρα και να παίζεις κρίκους και μπάλες. 

Το είδαμε πέρυσι και ξετρελαθήκαμε. Η διαφοροποίηση φέτος είναι ότι υπάρχει η συμβολή και στήριξη του INNOVATHENS, του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, και θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, που συνδέουν το τσίρκο με την τεχνολογία.

Και όλα αυτά δωρεάν στην Τεχνόπολι στο Γκάζι!

ATHENS CIRCUS FESTIVAL

Τεχνόπολις, Αθήνα
29, 30 και 31 Μαΐου 2015
Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα
Είσοδος Ελεύθερη

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.