• Ακολουθήστε μας
Έρωτας σε δύσκολες εποχές
Σκλάβοι στα δεσμά τους
Γρηγορίου Λαμπράκη 19 Δροσιά
Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς

Έρωτας σε δύσκολες εποχές

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Στα πλαίσια του προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» η Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς οργανώνουν αφιέρωμα στον βραβευμένο Σκηνοθέτη Τώνη Λυκουρέση προβάλλοντας την ταινία του «Σκλάβοι στα δεσμά τους», με την παρουσία του ίδιου του Σκηνοθέτη, ο οποίος θα συζητήσει με τους θεατές για την ταινία και τον κινηματογράφο.

Πρόκειται για κινηματογραφική μετάφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Κ. Θεοτόκη. Η ταινία κέρδισε  δέκα βραβεία το 2008 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στην Κέρκυρα, στις αρχές του 20ουαιώνα, ο έρωτας δύο νέων ανθρώπων θυσιάζεται στον βωμό μιας ωμής οικονομικής συναλλαγής. Μέσα από την ένταση των ερωτικών σχέσεων και τα πάθη που αυτές προκαλούν εξελίσσεται  η δραματική πτώση της αρχοντικής οικογένειας των Οφιομάχων και παράλληλα η άνοδος της νέας αστικής τάξης στην Ελλάδα.

Σκλάβοι στα δεσμά τους

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 με ελεύθερη είσοδο
Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς,
Γρηγορίου Λαμπράκη 19 Δροσιά
Ελληνική παραγωγή 2008
Διάρκεια 128’
Σκηνοθεσία: Τώνης Λυκουρέσης
Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Άκης Σακελαρίου, Ρηνιώ Κυριαζή, Δήμητρα Ματσούκα, Χρήστος Λούλης, Κων/νος Παπαχρόνης, Ειρήνη Ιγγλέση, Λένα Παπαληγούρα
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.