• Ακολουθήστε μας
Έχει θάλασσα η Κηφισιά;
ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ
Ευαγγελιστρίας 36, Ερυθραία

Έχει θάλασσα η Κηφισιά;

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έχει θάλασσα η Κηφισιά; Μάλλον. Έτσι εξηγείται η ύπαρξη εστιατόρων με ψαρικά και θαλασσινά.
Και ανάμεσα σε αυτά τα εστιατόρια κολυμπάει ένα ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ. Σε ένα κάπως δύσκολο να το βρεις δρόμο στη Νέα Ερυθραία βρίσκεται ένα ωραίο εστιατόριο, καθαρό, άνετο, και με ωραίο φαγητό.
Πήγαμε ένα απόγευμα προς βράδυ. Δεν είχε πολλούς πελάτες αλλά καταλαβαίνεις τι παίζεται. Και αυτό που πήραμε είναι μία διάχυτη ευγένεια, ωραία παρασκευασμένα πιάτα και αρκετά συμπαθητικές τιμές.
Σε καλοδέχονται με ντιπ ταραμά και ψωμάκι. Ζητήσαμε και άλλο. Μία ωραία μεγάλη σαλάτα με φρεσκοκομμένα λαχανικά ήταν η συνέχεια μαζί με καλοτηγανισμένο γόνο. Για κυρίως πήραμε πολύ φρέσκια και καλοτηγανισμένη κουτσομούρα. Συνοδέψαμε το φαγητό μας με ούζο και σε συνδυασμό με τα θαλασσινές σκηνές που είναι ζωγραφισμένες στους τοίχους σε κάνει να νοιώθεις καλοκαίρι. Για τα παραπάνω πληρώσαμε 58€ και μας πρόσφεραν γλυκό μωσαϊκό και μαστίχα.
Αυτό το ψαράκι αξίζει να το πιάσεις στο δίχτυ σου. Θα ευχαριστηθείς.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ

Ευαγγελιστρίας 36, Ν. Ερυθραία
Τηλ. 2106201572
Από νωρίς το βράδυ.
Σάββατο και μεσημέρι
Κυριακή μόνο μεσημέρι
Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.