• Ακολουθήστε μας
Αη Γιάννη βοήθα
ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ
Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή

Αη Γιάννη βοήθα

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή την ευχή πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να παρκάρουμε στην περιοχή του Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή. Το παρκάρισμα εκεί, ήταν από ανέκαθεν δύσκολο γιατί ο δρόμος αυτός είχε την δική του προϊστορία στη διασκέδαση. Και προστίθενται συνεχώς καινούργια μαγαζιά. Πρόσφατα άνοιξε ένα καινούργιο εστιατόριο που κάνει αυτοσχεδιασμούς επάνω στην φημισμένη Κρητική κουζίνα.
Το όνομα του ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ και πραγματικά έκανε σαματά όταν άνοιξε στις ήδη υπάρχουσες επιλογές φαγητού της περιοχής. Πρώτον λόγω της κουζίνας. Δεύτερον λόγω των υλικών. Τρίτον λόγω των μερίδων και τέταρτον λόγω του κόστους.
Το ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ έχει αρκετές επιλογές και τα πιάτα ημέρας ανανεώνονται συνέχεια. Προσοχή: οι μερίδες είναι τεραααάστιες και το κόστος περίπου 25 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένου του κρασιού (Βιολογικό κρασί από την Ιερά Μονή Τοπλού).
Εμείς πήραμε τα ντολμαδάκια με ξίγαλα και μαυροκούκι και μια ωραία σαλάτα με ασκορδουλάκους (βολβοί), κουνουπίδι και μπρόκολο, με dressing από μέλι, ταχίνι και μαυροσούσαμο. Για κύριο πήραμε ζουμερό ορτύκι με παπαρδέλες κολοκύθας και χοιρινό με σάλτσα από κράνα, με συνοδεία πουρέ από καρότο. Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρούσε τίποτα άλλο. Καθότι όμως λαίμαργοι, πήραμε για επιδόρπιο τυρολουκουμάδες που ήταν τραγανοί από έξω, με τη γέμιση μυζήθρας να λιώνει στο στόμα.

ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ

Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
Τηλ. 2106086412
Kαθημερινά από τις 8 μ.μ. και Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.