• Ακολουθήστε μας
Ακολουθώντας την κλωστή
Έκθεση μοντέρνας Τέχνης INES
Μυλλέρου 17, Μεταξουργείο
Κλωστήριον

Ακολουθώντας την κλωστή

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πριν από λίγες ημέρες, μετά από συστάσεις φίλων του Red Umbrella, επισκεφθήκαμε ένα πρωτότυπο χώρο, το "Κλωστήριον", στο Μεταξουργείο.
Στην όμορφη Πλατεία Αυδή, το νέο αυτό cafe bar ξεχωρίζει για την πρωτότυπη διακόσμηση του, διατηρώντας στοιχεία του χώρου που παλιά, όπως λέει και το όνομα του, ήταν εργαστήριο επεξεργασίας ινών και κλωστών.
Αυτές τις ημέρες φιλοξενεί την έκθεση μοντέρνας τέχνης του εικαστικού Πετρίδη Χρήστου, με τίτλο INES. Τα έργα του είναι χαρούμενα, γεμάτα φαντασία και  χρώματα, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και τεχνικές. Και φυσικά το πρωταγωνιστικό υλικό των έργων του είναι οι Ίνες, που μέσω της καλλιτεχνικής τους πλέξης αφηγούνται τις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα του δημιουργού.
Ο χώρος και η έκθεση συνυπάρχουν ιδανικά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σκηνικό. Εάν προσθέσετε και την όμορφη μουσική, τα ωραία ποτά και κοκτέιλ, την πολύ καλή εξυπηρέτηση και τους όμορφους θαμώνες έχετε εγγυημένα εξασφαλίσει ένα καταπληκτικό βράδυ.

Έκθεση μοντέρνας Τέχνης INES

του Πετρίδη Χρήστου
Έως τις 15 Ιουλίου 2015

Κλωστήριον
Μυλλέρου 17, Μεταξουργείο
Τηλ. 210524849

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.