• Ακολουθήστε μας
Ακολουθώντας τον Επιτάφιο
Μονή Αγίου Ιωάννου Κυνηγού
Μονή Αγίου Ιωάννου Κυνηγού

Ακολουθώντας τον Επιτάφιο

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Το Πάσχα στην πόλη δεν είναι ταμπού εφόσον γνωρίζεις τα σημεία που θα δώσουν αυτό το κάτι που κάνει τη διαφορά. Ο Επιτάφιος στην "Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου του κυνηγού" βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθώντας τη λεωφόρο Αγίου Ιωάννου στο τέρμα της στρίβουμε αριστερά και με οδηγό τις σχετικές πινακίδες μετά από 3 χιλιόμετρα φθάνουμε στη Μονή. Η λειτουργία ξεκινά στις 7.00 μ.μ., μοναδική είναι η ώρα της περιφοράς του Επιταφίου, όταν τα αναμμένα κεράκια στα χέρια των πιστών φωτίζουν το δάσος και η θέα προς την Αθήνα δίνει μια επιπλέον πινελιά στην μοναδικότητα της στιγμής.

Την εμπειρία συμπληρώνει η χορωδία των μοναχών κάνοντας το γυναικείο μοναστήρι πόλο έλξης για αρκετούς Αθηναίους που το επιλέγουν για να ακούσουν τα Εγκώμια και τον Επιτάφιο Θρήνο.

Μονή Αγίου Ιωάννου Κυνηγού

Αγία Παρασκευή
Συντεταγμένες για αναζήτηση σε GPS
38°00'10.1"N 23°50'11.9"E

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.