• Ακολουθήστε μας
Ακόμα ένα ποτηράκι
Oinoscent
Βουλής 45, Αθήνα

Ακόμα ένα ποτηράκι

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε όπως πολλές επιχειρήσεις. Πίνοντας ένα ποτηράκι κρασί με συγγενείς ή φίλους ρίχνεται μία επιχειρηματική ιδέα και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι ήταν αυτό που ήθελες πάντα να κάνεις.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και το Oinoscent. Είναι μία πολύ ενημερωμένη κάβα από όπου μπορείς να αγοράσεις τα κρασιά σου, επιλέγοντας μέσα από 800 ετικέτες που κρύβονται στο υπόγειο κελάρι του μαγαζιού.
Όμως αυτό που είναι πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείς να πιείς σε ποτήρι από αφρώδη μέχρι επιδόρπια κρασιά, από 3€ μέχρι 7€. Και δεν μιλάμε για ένα-δύο κρασιά, αλλά για 34 διαφορετικά. Συχνά διοργανώνονται και γευσιγνωσίες κρασιών.
Μπορείς να πας όπως θα πήγαινες σε ένα οποιοδήποτε μπαρ για να πιείς ποτό, αλλά επειδή το κρασί χρειάζεται μία συνοδεία πιο "ψαγμένη" από ξηρούς καρπούς και πατατάκια, το μαγαζί προσφέρει κάποια εδέσματα σε πολύ καλές τιμές.
Εμείς πήραμε 2 ποτήρια κόκκινο κρασί Eclipse και μία ποικιλία με αλλαντικά και τυριά και πληρώσαμε περίπου 20€.
Μέσα απαγορεύεται το κάπνισμα. Αλλά έχει τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο που είναι ωραία.

Oinoscent

Βουλής 45-47, Αθήνα
Τηλ. 2103229374
Δευτέρα – Πέμπτη:
10:00 - 24:00 (τελευταία παραγγελία)
Παρασκευή – Σάββατο:
10:00 - 1:00 (τελευταία παραγγελία)

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.