• Ακολουθήστε μας
Ανακαλύπτοντας το καλύτερο Burger
Juicy Grill
Κεραμικού 2, Χολαργός

Ανακαλύπτοντας το καλύτερο Burger

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σπουδαία νέα! Η Ελλάδα ανακάλυψε το  Burger, με αποτέλεσμα μπεργκεράδικα να αρχίσουν να ξεφυτρώνουν σε όλες τις γειτονιές.
Με έναν φίλο είπαμε να πάμε κάπου να κάτσουμε να πιούμε μια μπύρα και να τσιμπήσουμε κάτι.  Μου λέει να βρεθούμε στο Χολαργό γιατί ήξερε ένα καταπληκτικό μπεργκεράδικο.  Το μαγαζί γεμάτο, χρειάστηκε να περιμένουμε.  Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι μάλλον είχα χάσει, που δεν είχα έρθει μέχρι τώρα.
Το μενού κλασικό για το είδος του μαγαζιού, περιλαμβάνει 12 επιλογές σε burger από μοσχάρι, 5 κοτόπουλου και 1 χορτοφαγικό (για να είμαστε και στη τάση της εποχής).  Ο κατάλογος συμπληρώνεται από κάποια ορεκτικά, μερικά μεγαλύτερα πιάτα σχάρας, σαλάτες, επιδόρπια και ποτά.  Οι τιμές του σχετικά καλές για το μέγεθος των μερίδων.

Εμείς πήραμε το NEW YORKER που είναι μπιφτέκι από μοσχάρι γεμιστό με μοτσαρέλα, αυγό τηγανητό, bacon, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι και homemade BBQ sauce, το DIRTY MAMA που είναι μπιφτέκι από μοσχάρι, ψητό κρεμμύδι, ντομάτα, mama’s sauce, παρμεζάνα και τηγανητό αυγό, και για να εξισορροπήσουμε μία BLUE MUSHROOM SALAD δηλαδή μαρούλι, λόλα, σπανάκι, μανιτάρια, blue cheese, sauce μέλι και balsamico και τρεις μπύρες.  Ο λογαριασμός ήρθε στα 28 €.

Θα έλεγα με σιγουριά ότι φάγαμε από τα καλύτερα Burger που υπάρχουν, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε αρκετά μέρη του εξωτερικού. Εντυπωσιακό!

Juicy Grill

Juicy Grill
Κεραμικού 2, Χολαργός
Τηλ. 215 5203201
Καθημερινά από 13:00 έως 00:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.