• Ακολουθήστε μας
Αριστοfunnyκο καλοκαίρι
Θεσμοφοριάζουσες

Αριστοfunnyκο καλοκαίρι

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Καλοκαίρι στην πόλη και Αριστοφάνης σε ανοιχτό θέατρο είναι εδώ και δεκαετίες ολόκληρες έννοιες συνυφασμένες στη συνείδηση του Αθηναϊκού κοινού.
Σήμερα σας προτείνω τις «Θεσμοφοριάζουσες» σε μια αναπάντεχη διασκευή του Γιώργου Κιμούλη με τον Πιτσιρίκο. Ο πρώτος υπογράφει τη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Πιατά.
Όσο για το έργο καθ' εαυτού δεν θα πω τίποτα περισσότερο πέρα από το σχόλιο του σκηνοθέτη που νομίζω πως τα περιέχει όλα: "Στις Θεσμοφοριάζουσες, αυτήν την απειλητική κωμωδία, ο άντρας συναντά το αδιέξοδο της κυριαρχίας του. Μήπως τελικά το πρόσωπο του μέλλοντος είναι θηλυκού γένους;".
Την πρεμιέρα της 23ης Ιουνίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βύρωνα θ' ακολουθήσουν 60 περίπου παραστάσεις σε θέατρα ανά την Ελλάδα ίσως και δίπλα στον παραθεριστικό σας προορισμό. Επιλέξτε την.

Θεσμοφοριάζουσες

23/6
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας
Ώρα 9.15 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 18€, 15€ φοιτητικό, 12€ άνεργοι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.