• Ακολουθήστε μας
Αρχοντικό κουτούκι
Κουτούκι Καλυψώ
Πεντέλης 41-43 Παλαιό Φάληρο

Αρχοντικό κουτούκι

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Στρίβοντας από  Αμφιθέας προς Ζησιμοπούλου το μάτι μας πήρε ένα μαγαζί που στεγάζεται σ' ένα παλιό αρχοντικό και δεν αργήσαμε να το επισκεφθούμε.

Μόλις καθίσεις στου "Κουτούκι Καλυψώ" έρχεται ο κατάλογός και το δελτίο παραγγελίας για να το συμπληρώσεις μόνος σου, όμως αν χρειαστείς βοήθεια θα την έχεις και μάλιστα άμεσα . Επίσης από τη στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου μέσα σε λίγα λεπτά τρως! Γεγονός που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν έχεις πάει με μικρά παιδιά ή πολύ πεινασμένος!

Επιλέξαμε πράσινη σαλάτα συν τζατζίκι, κολοκυθάκια τηγανητά και πατάτες, από τα κυρίως πήραμε παϊδάκια, λουκάνικο, μπιφτέκι και μια μπριζόλα, ενώ ήπιαμε χύμα κρασί.

Η συνολική εικόνα του μαγαζιού ήταν θετική και οι γεύσεις ανάλογες των προσδοκιών, για όλα αυτό πληρώσαμε λίγο λιγότερα από 60€, δηλαδή περίπου 15€ έκαστος. Αν και οι εντυπώσεις μας ήταν ήδη θετικές, το λαχταριστό επιδόρπιο με τους ζεστούς λουκουμάδες και τη μερέντα, επιβεβαίωσε την διάθεσή μας να επισκεφθούμε το "Κουτούκι Καλυψώ" εκ νέου!

Κουτούκι Καλυψώ

Πεντέλης 41-43 Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210 942 2513

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.