• Ακολουθήστε μας
ΑΣΤΥικό Cine-Paradiso
Ταινιόραμα 2014
Κοραή 4, Αθήνα
Κινηματογράφος ΑΣΤΥ

ΑΣΤΥικό Cine-Paradiso

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έναν εναλλακτικό "Μαραθώνιο" από την αναπαυτική πολυθρόνα του σινεμά, μας προτείνει εδώ και λίγες ημέρες ο κινηματογράφος ΑΣΤΥ προβάλλοντας 168 επιλεγμένες ταινίες μεγάλων δημιουργών επί το πλείστον.
Τίτλος του αφιερώματος που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουλίου «Ταινιόραμα 2014». Έργα των Ντέιβιντ Λιντς, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Ζαν – Λικ Γκοντάρ, Πέδρο Αλμοδόβαρ και πολλών άλλων εκφραστών του αρτ σινεμά προβάλλονται, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τρεις κόπιες την ημέρα με αντίτιμο 6€.
Ταυτόχρονα, θα προβληθούν αφιερώματα στον Καναδικό Κινηματογράφο, στην Ιταλική Σάτιρα, το Βαλκανικό και Ανεξάρτητο Αμερικανικό Κινηματογράφο και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε ξεφυλλίζοντας ψηφιακά το πρόγραμμα προβολών που θα βρείτε παρακάτω...
 

Ταινιόραμα 2014

Μέχρι 9/7
Κοραή 4, Αθήνα, τηλ.: 210-3214998
Γενική είσοδος: 6€
Κάρτα διαρκείας για τις 8 εβδομάδες: 40€
Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.