• Ακολουθήστε μας
Αυθεντικό όπως Khalil
Khalil
Λιοσίων 1, Πλ. Βάθης

Αυθεντικό όπως Khalil

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μακάρι να ανοίξουν και άλλα τέτοια.  Τότε πιστεύω ότι θα γίνουμε πολυπολιτισμικοί.  Δοκιμάζοντας γεύσεις άλλων εθνικοτήτων θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά.  Από την άλλη άνθρωποι από πολλές γωνιές της γης θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μία νέα ζωή στη πρωτεύουσα.

Δεν τα λέω για να επέμβω σε καμία πολιτική απλώς είμαστε ενθουσιασμένοι που πήγαμε στο μαγαζί του Khalil Raymond, και φάγαμε αυτά που τρώνε στη πατρίδα του και σε τιμές που πληρώνουν στη πατρίδα του.
Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που δεν χωράει περισσότερους από 10 ανθρώπους.  Όμως χωράει μεγάλη απόλαυση.

Εμείς πήραμε μία μερίδα με ολόφρεσκα φαλάφελ (έρχεται σε πιατέλα με τουρσιά τομάτες και σαλάτα και 3 διαφορετικές σάλτσες), μία χούμους εξίσου χορταστική μερίδα στολισμένος με πάπρικα και συκωτάκια πουλιών λίγο καυτερά.  Υπάρχουν και άλλα που θα φάμε την άλλη φορά όπως ζουμερά κεμπάπ που τρώγανε οι διπλανοί (τι σου είναι το αχόρταγο μάτι). 
Ήπιαμε αναψυκτικά γιατί δεν έχει αλκοόλ και πληρώσαμε 10.50€

Khalil

Λιοσίων 1, Πλ. Βάθης
Τηλ: 2105224880

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.