• Ακολουθήστε μας
Γίνε startupper στον πολιτισμό
Πολιτιστική επιχειρηματικότητα: Σχεδιασμός και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων στο πεδίο του πολιτισμού
Στο σπίτι ή στο γραφείο

Γίνε startupper στον πολιτισμό

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αναμφισβήτητα ο πολιτισμός αποτελεί το κυριότερο σημείο αναφοράς για τη χώρα μας. Παρά τα όποια ζητήματα που προκύπτουν λόγω κενών στην παιδεία και την εκπαίδευση, επί το πλείστον ο Έλληνας  "καταναλώνει" τέχνες και πολιτισμό στα πλαίσια της καθημερινότητάς του σε αρκετά υψηλό βαθμό.

Ο όρος πολιτιστική επιχειρηματικότητα αφορά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων που στοχεύουν στον πολιτισμό. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση αυτή την άνοιξη οργανώνει ένα online σεμινάριο με τίτλο "Πολιτιστική Επιχειρηματικότητα", θέλοντας να δώσει μια άλλη οπτική στην ανάπτυξη ευέλικτων και βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων, στο πεδίο της πολιτιστικής διαχείρισης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει θεματικές ενότητες που θα μας εισαγάγουν στην επιχειρηματικότητα και την κουλτούρα των startups, στο learn methodology και στην ανάπτυξη. Στρατηγικές και εργαλεία fundraising, digital fundraising και crowdfunding, εξηγώντας παράλληλα πως χτίζεται μια αντίστοιχη πρόταση χρηματοδότησης.

Πολιτιστική επιχειρηματικότητα: Σχεδιασμός και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων στο πεδίο του πολιτισμού

Διάρκεια: από 21/03/2016 μέχρι21/04/2016
Διοργανωτής: Ελληνοαμερικανική Ένωσ
Καθηγητρια: Λήδα Τσενέ
Γλώσσα: Ελληνικά
Απευθύνεται σε Απόφοιτους και σπουδαστές τμημάτων Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών, Οικονομικών Επιστημών και Σχολών Καλών Τεχνών
Βεβαίωση Παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του προγράμματος
Συμμετοχή Online
Εγγραφή εδώ
Κόστος συμμετοχής 120€
Με άδεια λειτουργίας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.