• Ακολουθήστε μας
Για κάτι διαφορετικό
White Rabbit
Σολωμού 12 και Στουρνάρη 11, Εξάρχεια

Για κάτι διαφορετικό

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Μπαίνεις στο μαγαζί κει διαβάζεις σε ένα δοκάρι « Είναι μία εμπειρία να ζεις μέσα στον φόβο, έτσι δεν είναι;», το οποίο αν το συνδυάσεις με την περιοχή  που είσαι, λες τώρα θα μου την πέσουν.

Ο λόγος για το White Rabbit που είναι στην περιοχή που σου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα, τα Εξάρχεια  Από την μία έχεις τάση φυγής και από την άλλη μία διάθεση για νεανική διασκέδαση.

Αυτοχαρακτηρίζεται σαν ένα μπαρ, χώρος εκδηλώσεων, παγωτατζίδικο για όλη την ημέρα, και πράγματι ο κατάλογος του καλύπτει όλες τις ώρες. Από απλό καφέ μέχρι κοκτέιλ, πικάντικες γεύσεις, φρέσκο παγωτό, και σπιτικά γλυκά.  Από ότι είδαμε κατά καιρούς γίνονται live παραστάσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις βιβλίων.

Εμείς προτιμήσαμε παγωτό που το βλέπεις και το λιμπίζεσαι με το που μπαίνεις.  Το ψυγείο βιτρίνα διαθέτει περισσότερες από 24 γεύσεις για να διαλέξεις. Τα συνοδέψαμε με έναν μυρωδάτο και εύγευστο καφέ. Τι άλλο θέλεις για να αράξεις…

White Rabbit

Σολωμού 12 και Στουρνάρη 11, Εξάρχεια
Δευ-Πεμ: 10:00 π.μ. - 1:00 π.μ.
Παρ: 10:00 π.μ. - 2:00 π.μ.
Σαβ: 10:00 π.μ. - 3:00 π.μ.
Κυρ: 11:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.
Τιμές καφές από 2,5€
Ποτό από 7€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.