• Ακολουθήστε μας
Γλυκό σαν Μπαμπάς
BABA AU RUM
Κλειτίου 6, Αθήνα

Γλυκό σαν Μπαμπάς

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Έχει όνομα γλυκού αλλά δεν είναι το γλυκό. Το γλυκό "μπαμπάς" στο οποίο παραπέμπει το όνομα και το μαγαζί για το οποίο συζητάμε μοιράζονται ένα συστατικό, το ρούμι.
Στο Baba au Rum υπάρχουν πολλά, μα πάρα πολλά ρούμι. Μερικά λένε δεν κυκλοφορούν στην αγορά. Θα τα δείτε το ένα δίπλα στο άλλο στο μπαρ και σε προδιαθέτουν να τα πιείς όλα. Φυσικά δεν το συνιστούμε.
Και μόνο βλέποντας τα, θα κάνετε ένα ονειρικό ταξίδι σε όλο το κόσμο. Από τα νησιά της Καραϊβικής και τις χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, μέχρι την Ινδία και το Νεπάλ.
Επιλέξτε ένα ωραίο κοκτέιλ. Μπορείτε να διαλέξετε από ένα κατατοπιστικό βιβλιαράκι που περιέχει 4 κοκτέιλ με την ιστορία του καθενός, ένα από τα κοκτέιλ «που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου». Μπορείτε όμως να σχεδιάσετε το δικό σας με τα υλικά που υπάρχουν. Όποια συνταγή και αν επιλέξετε για το κοκτέιλ σας ένα είναι σίγουρο, η ποιότητα του θα είναι εξαιρετική.
Απολαύστε το και αφεθείτε στην μαγεία της στιγμής ακούγοντας ωραία μουσική, από DJ ή Live. Κάθε Δευτέρα διοργανώνονται COCKTAILS & JAZZ βραδιές.
Ειδικά αυτή την Δευτέρα θα μας συντροφεύσει μία γυναίκα που ξεχωρίζει, η Black Cotton Doll, μία από τις πιο συναρπαστικές τζαζ περσόνες της Αθήνας. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 21:30, είσοδος ελεύθερη.

BABA AU RUM

Κλειτίου 6, Αθήνα
(Εμπορικό Τρίγωνο)
Τηλ. 6948242455
Το απλό ποτό 6€, τα κοκτέιλ από 7€ έως 12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.