• Ακολουθήστε μας
Δεινόσαυροι στην πολη
Jurassic World

Δεινόσαυροι στην πολη

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Σε αντίθεση με πολλούς από εσάς λατρεύω να παρακολουθώ χαλαρές ταινίες σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον έτσι θυσιάζω συχνά την εμπειρία που προσφέρει μια υπερσύγχρονη χειμερινή αίθουσα (κυρίως σε επίπεδο ήχου) για ένα καλοκαιρινό βραδάκι με τη δροσιά και την αίσθηση που μόνο τα θερινά προσφέρουν.

Έτσι τη βδομάδα που πέρασε κατηφόρισα στο Φλερύ στην Καλλιθέα για χάρη του Jurassic World. Η ταινία μας μεταφέρει 22 χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, στο νησί Nublar που πλέον διαθέτει ένα μοναδικό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων,  όπως είχε αρχικά οραματιστεί ο J. Hammond.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας είναι εντυπωσιακή ενώ το πάρκο περιλαμβάνει για πρώτη φορά ένα μοναδικό αξιοθέατο, μία λίμνη, με τους δεινόσαυρους να ζούν υποθαλάσσια. Καθε χρόνο το εντυπωσιακό νησί συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο και φαντάζει απόλυτα ασφαλές όμως η ζωή και ο (παραγωγός πλέον) Steven Spielberg έχουν αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να ζήσουμε σκηνές έντονης καταδίωξης με τον τρόμο  να παραμονεύει σε κάθε πρασιά του Φλερύ!

Jurassic World

Aμερικάνικη Περιπέτεια 2015
Σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροουμε
Προταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ ντ'Ονόφριο, Τζούντι Γκριρ
Διάρκεια: 124'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.