• Ακολουθήστε μας
Δεν κρατιέμαι!
Almodovar project
Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Δεν κρατιέμαι!

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Pedro Almodovar είναι για τους περισσότερους από εμάς ένας πολύ αγαπητός σκηνοθέτης. Οι ταινίες του έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί. Λατρεμένες οι ιστορίες του, τα μελοδράματα, η γυναίκα σε όλες της τις εκδοχές αλλά και η καταπληκτική αισθητική των έντονων χρωμάτων. Λατρεμένα όμως είναι και τα τραγούδια που ακούστηκαν στις ταινίες του, ξεκινώντας από το 1980 με την ταινία "Pepi Lucy Bom" και φτάνοντας μέχρι την τελευταία του ταινία "Los amantes pasajeros".
Αυτή την Κυριακή τα τραγούδια του Almodovar ξαναζωντανεύουν σε μία παράσταση γεμάτη πάθος και συναίσθημα. Παράλληλα με το μουσικό αφιέρωμα, θα λάβουν χώρα και video προβολές με τις διακρίσεις και τις ιδιαίτερες στιγμές του σκηνοθέτη, αποσπάσματα από ταινίες και γυρίσματα, αξέχαστες χορογραφίες, αγαπημένους πρωταγωνιστές σε συγκινητικές και αστείες σκηνές.
Με λίγα λόγια για τους φαν, θα χορτάσουμε Almodovar!
Τραγούδι: Odalis Palma, Sergio Ponte
Μουσική: Γιάννης Αρζιμάνογλου, Demian Gomez
Video Art: Άννα Τιαγκουνίδου Gomez

Almodovar project

Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ: 2110124401
Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Ώρα: 21.30
Γενική είσοδος: 5€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.