• Ακολουθήστε μας
Διαχρονική Αθηναϊκή κουζίνα
Βλάσσης
Μαιάνδρου 15, Αθήνα

Διαχρονική Αθηναϊκή κουζίνα

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Μας είπαν ότι στο Βλάσση θα χορτάσει το μάτι μας από δημοσιογράφους, γιατρούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς. Και παρόλο που γίνονται στα τραπέζια συζητήσεις υψηλού επιπέδου, επικρατεί μία λυτρωτική ηρεμία που μας επέτρεψε να απολαύσουμε με την ησυχία μας, τα καλομαγειρεμένα φαγητά.

Στην τετράγωνη σάλα με το λιτό διάκοσμο και το σωστό φωτισμό, οι υποδειγματικοί σερβιτόροι πράγματι χορεύουν προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινού.
Εμείς πήραμε αρνάκι με κριθαράκι, πραγματικά λουκούμι. Κουνουπίδι γιαχνί με φρέσκια ντομάτα και καρότο, εξαιρετικό. Παστίτσιο, μεγάλη μερίδα που θύμιζε φαγητό της μαμάς και σαλάτα με βραστά λαχανικά και καταπληκτικό dressing. Ήπιαμε κρασί χύμα.

Στο τέλος πήραμε για επιδόρπιο, κυδώνι γλυκό και ψητό μήλο. Μην ξεχάσετε να τα δοκιμάσετε γιατί τέτοια γεύση σπάνια θα βρείτε! Για 3 άτομα πληρώσαμε 54€.

Ο Βλάσσης είναι ένα εστιατόριο με ιστορία, που τη συνεχίζει επάξια!

Διαγωνισμός: 

Και για να πάρετε μια γεύση ... δώρο ένα γεύμα για δύο, έως 50 ευρώ!
Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Αθήνα
Τηλέφωνο:210 7256335
Ωράριο: Δευτέρα – Σάββατο 13.00-24.00 Κυριακή 13.00-17.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.