• Ακολουθήστε μας
Επιστημονική φαντασία με τόκο
Repo Men

Επιστημονική φαντασία με τόκο

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αν και επί πολλά έτη δήλωνα λάτρης των ταινιών φαντασίας που μας μεταφέρουν σε μελλοντικές εποχές και η αφίσα του Blade Runner κατείχε περίοπτη θέση στο εφηβικό μου δωμάτιο, πλέον αποφεύγω διακριτικά αντίστοιχα θεάματα.
Σε μεγάλο βαθμό αυτό το αποδίδω στην ισοπεδωτική θεοποίηση των οπτικών εφέ, με αποτέλεσμα σενάρια ολόκληρα να αναλώνονται σ' εντυπωσιακές σκηνές δράσης και καταιγισμό ήχων με βασικό σκοπό να μην αποκοιμηθεί ο θεατής ελλείψει πειστικής πλοκής.
Το Repo Men κέντρισε το ενδιαφέρον μου από τη στιγμή που είδα στην αφίσα τον Τζουντ Λο ως σούπερ ήρωα. Το σενάριο ιντριγκαδόρικο, μιας και μας μεταφέρει σε μια εποχή μετά τον "μεγάλο πόλεμο" όπου η νέα παγκόσμια μπίζνα - φούσκα είναι η παραγωγή τεχνιτών ανθρώπινων οργάνων και κατ' επέκταση η πώλησή τους έναντι ληστρικού αντιτίμου και πιστωτικές διευκολύνσεις που θυμίζουν τα ...διακοποδάνεια του πρόσφατου παρελθόντος.
Το μελανό σημείο στην όλη ιστορία όμως είναι το τι συμβαίνει με τους κακοπληρωτές, μιας και η εταιρία συνηθίζει να στέλνει τους ανθρώπους της ώστε να πάρει, με κάθε τρόπο, πίσω αυτά που της ανήκουν...
Η ταινία αυτή δυστυχώς ουδέποτε πέρασε από τις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες!
 

Repo Men

Επιστημονική Φαντασία
Παραγωγή 2010
Σκηνοθέτης: Μιγκέλ Σαπόσνικ
Πρωταγωνιστουν: Λεβ Σράιμπερ, Τζουντ Λο, Φόρεστ Γουίτακερ
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.