• Ακολουθήστε μας
Η Ανατολή στο Χαμάμ!
Η καθ΄ημάς Ανατολή
Δημοφώντος 97, Αθήνα
Μουσική Σκηνή Χαμάμ

Η Ανατολή στο Χαμάμ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πάμε για Χαμάμ. Όχι για να καθαρίσουμε το σώμα μας αλλά να εμπλουτίσουμε το πνεύμα μας. Και αναφέρομαι στη μουσική σκηνή «Χαμάμ» των Πετραλώνων, η οποία στεγάζεται σε ένα πραγματικό χαμάμ το οποίο παρέμενε ενεργό μέχρι το 1955. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερος χώρος για το εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα του φεστιβάλ «Η καθ΄ημάς Ανατολή», όπου ακούγονται μουσικές της ανατολής που μπλέκονται με την μουσική της Ελλάδας.
Στις (2-3/10) ο Αλέξης Παρχαρίδης, που έχει έξι προσωπικούς δίσκους με παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου και συμμετοχές σε σημαντικές ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις, θα μας φέρει κοντά στη ψυχή και στη λεβεντιά των περήφανων Ελλήνων που ζούσαν στο χώρο της Βόρειας Μικράς Ασίας, από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Γεωργία έως τον ποταμό Άλυ. Μαζί του ο Ματθαίος Τσαχουρίδης στην ποντιακή λύρα & ο Παναγιώτης Κοπαλίδης στο νταούλι. Στις αφηγήσεις ο Κώστας Αλεξανδριδης.

Η καθ΄ημάς Ανατολή

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Τηλ. 2103421212
www.hamam.gr
Ημέρες & ώρες Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ.
Είσοδος € 10

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.