• Ακολουθήστε μας
Η Ευριδίκη για όσα ονειρευόμαστε...
Ευριδίκη στο Γυάλινο
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Η Ευριδίκη για όσα ονειρευόμαστε...

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ξεχωριστή φωνή της Ευρυδίκης αποτέλεσε για μένα ισχυρό κίνητρο ώστε να επισκεφτώ πριν λίγες ημέρες το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. "Εγώ, η Edith και ο Εlvis…το μπλε ταξίδι", αυτός επέλεξε να είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάζει με τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Σε μία παράσταση που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση, η Ευρυδίκη επιλέγει να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Μια αναδρομή, ένα ταξίδι από το Παρίσι στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη.
Tραγούδια των Edith Piaf, Nina Simone, Elvis Presley, Rolling Stones, Tina Turner συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.
Όνειρα μεγάλα, που άλλα τα ζήσαμε κι άλλα τα ονειρευόμαστε ακόμα…

Ευριδίκη στο Γυάλινο

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφ. Συγγρού 143 Ν. Σμύρνη
τηλ: 2109315600
Κάθε Κυριακή για λίγες ακόμα παραστάσεις
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές:
Γενική είσοδος 5 €
ποτό στο bar 10 €
ποτό στο τραπέζι 15 €
Φιάλη 90 €, κρασί 50 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.