• Ακολουθήστε μας
Η παραστρατημένη!
La Traviata
Πειραιώς 100, Αθήνα

Η παραστρατημένη!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε και ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την κλασσική μουσική και την όπερα είναι γεγονός. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες είναι οι ευκαιρίες που έχουμε, για να ακούσουμε από κοντά εξαιρετικά μουσικά έργα σε διαφορετικούς χώρους, με σαφώς φθηνότερες τιμές από ότι στο Μέγαρο!
Στις 18 και 19 Ιουλίου παρουσιάζεται στην Τεχνόπολη "Η Τραβιάτα", η διάσημη όπερα του Τζουζέπε Βέρντι. Η La Traviata (στα Ιταλικά σημαίνει «η παραστρατημένη») είναι ένα κλασσικό έργο παγκοσμίου φήμης και αφορά την ιστορία της Μαρί Ντυπλεσσί, διάσημης εταίρας της παρισινής κοινωνίας. Πρωτοπαίχτηκε στη Βενετία το 1853. Αποτελεί παράφραση, με αρκετές όμως περικοπές, του δράματος του Αλέξανδρου Δουμά "Η Κυρία με τας καμελίας".
Αυτό το καλοκαίρι ας κανονίσουμε με τους φίλους μας να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό, κλασσική μουσική στην αυλή!

La Traviata

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ.: 2103475518
18 & 19 Ιουλίου 2014
Ώρα έναρξης: 9.00μμ
Τιμές εισιτηρίων: 8€ προπώληση, 10€ γενική είσοδος, 6€ για φοιτητές και ανέργους

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.