• Ακολουθήστε μας
Η στιγμή ενός μύθου
Ο Sting Ηρώδειο
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η στιγμή ενός μύθου

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Και ναι είναι γεγονός ο ένας και μοναδικός Sting θα εμφανιστεί στον μοναδικής ομορφιάς και ακουστικής χώρο του Ηρωδείου  για δυο ...συλλεκτικές εμφανίσεις που θα μείνουν στην ιστορία και στις μνήμες μας.

Συνθέτης, τραγουδιστής-στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ο Sting είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους σόλο καλλιτέχνες, έχοντας στο παλμαρέ του δέκα βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy και τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar.

Το τελευταίο του άλμπουμ, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το οποίο ακολούθησε κι η  περιοδεία 57th & 9th World Tour που περιελάμβανε 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη. Αφού χαρακτηρίστηκε ως “ένα σόου μοναδικής εμπειρίας".Την Αθήνα θα επισκεφθεί την Παρασκευή και Σάββατο 22-23 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Και επειδή με αυτά δεν παίζουμε προπώληση θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, γι' αυτό κάντε από τώρα τα πλάνα σας!

Ο Sting Ηρώδειο

Παρασκευή 22 Ιουνίου & Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Η προπώληση θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018 
Προπώληση εισιτηρίων:  www.tickethouse.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.