• Ακολουθήστε μας
Θησαυρός από ελιές
Ελιά
Ξενοφώντος 155, Καλλιθέα

Θησαυρός από ελιές

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Οι ελιές είναι ένα χαριτωμένο εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις που ανακαλύψαμε τυχαία ένα βράδυ. Περάσαμε πολύ ωραία την πρώτη φορά που πήγαμε για αυτό και το ξαναεπισκεφθήκαμε και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Ο χώρος είναι συμπαθητικός με μία κλειστή αυλή με τζαμαρία και ... ζέστη.
Τα φαγητά του μενού είναι λίγα αλλά το ένα καλύτερο από το άλλο. Γενικά θα έλεγα ότι είναι πολύ κουραστικά αυτά τα ατελείωτα μενού που δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις και τελικά οι επιλογές σου είναι ατυχείς. Ενώ με ένα μικρό μενού με επιλεγμένες προτάσεις είναι σίγουρο ότι θα φας καλά.
Εμείς παραγγείλαμε σαλάτα με ανθότυρο και σύκο, μαστέλο με μαρμελάδα, φάβα, χειροποίητες τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα με πιτούλες, λαχανοντολμάδες, τηγανιά μανιταριών και μπιφτεκάκια στην σχάρα. Το ένα καλύτερο από το άλλο με ιδιαίτερη εκλεπτυσμένη γεύση. Συνοδέψαμε το φαγητό μας με ρακί γεμάτο αρώματα και στο τέλος μας φέρανε κέρασμα εκπληκτικό κορμό σοκολάτας με κρέμα και σάλτσα από φρούτα του δάσους. Για τα παραπάνω πληρώσαμε για 4 άτομα 60€.

Ελιά

Ξενοφώντος 155, Καλλιθέα
Τρίτη - Παρασκευή 16:00 - 24:00
Σάββατο 18:00 - 24:00
Κυριακή 13:00 - 19:00
Δευτέρα κλειστά
Τηλέφωνο 210 9431698

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.