• Ακολουθήστε μας
Κάντε πετάλι ποδαράκια μου
ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - ΩΡΟΠΟΣ
Άγιοι Απόστολοι, Ωρωπός

Κάντε πετάλι ποδαράκια μου

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν όταν κάνεις ποδήλατο σε σύγκριση με όταν είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Πρώτα από όλα είσαι μέσα στο περιβάλλον. Κάνεις την καλύτερη γυμναστική. Και τέλος, ακόμη και όταν βρέξει, μπορεί να είναι διασκεδαστικό.
Η διαδρομή που προτείνω είναι ονειρεμένη. Ακόμα και οι πιο απροπόνητοι δεν θα καταλάβουν πως τα κατάφεραν και δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Μόνο ένα καλοσυντηρημένο ποδήλατο και διάθεση.
Αρχή από τους Αγίους Αποστόλους. Στο λιμανάκι θα αφήσετε το αυτοκίνητο. Υπάρχει ποδηλατάδικο για ρυθμίσεις και προμήθειες. Λίγο ζέσταμα και ξεκινάτε. Κινείστε δίπλα στη θάλασσα και δεξιά βλέπετε την Εύβοια. Δεν θα ξέρετε που να πρωτοκοιτάξετε. Καλό είναι να κοιτάζετε και μπροστά πότε - πότε.
Χωρίς μεγάλη προσπάθεια αλλά και με στάσεις μπορείτε εύκολα να φτάστε στον Ωρωπό. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και συνέχεια, μετά από μία κάπως άχαρη διαδρομή φτάνεις στο Χαλκούτσι και μετά από 4 ειδυλλιακά χιλιόμετρα που όμως έχουν και δύο ανηφορίτσες φτάνεις στο Δήλεσι.
Όμως δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι, άλλωστε ήρθαμε για να διασκεδάσουμε.

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - ΩΡΟΠΟΣ

Η απόσταση της παραλιακής διαδρομής είναι 13 χλμ. περίπου πήγαινε και άλλα τόσα επιστροφή.
ΟΔΙΚΩΣ:
Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, έξοδος Καπανδριτίου, στο χωριό επιλέγετε προς Λεωφ. Καλάμου, μετά τον Κάλαμο προς επαρχιακή οδό Καλάμου - Αγ. Αποστόλων. Φτάσατε!
ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ:
50 χμ. από την Αθήνα.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.