• Ακολουθήστε μας
Και ξανά προς τη Δόξα...
Λίμνη Δόξα

Και ξανά προς τη Δόξα...

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αν πιστεύετε πως έφτασε η ώρα να εκδράμετε για ποδηλατάδες ή πεζοπορίες έχουμε την κατάλληλη πρόταση, αν πάλι επιθυμητέ μια χαλαρή ημερήσια εκδρομή με τα γνωστά και μη εξαιρετέα παρελκόμενα πάλι σας καλύπτουμε!

Θα χρειαστούν το πολύ 2 ώρες και 40 λεπτά ήρεμης οδήγησης μέχρι να αντικρίσετε το ονειρικό τοπίο που προσφέρει η λίμνη Δόξα. Πρόκειται για μία τεχνητή λίμνη που βρίσκεται σε υψόμετρο 900 μέτρων, στο Φενεό Κορινθίας. Κατασκευάστηκε  τη δεκαετία του 90, χάρη στον χείμαρρο Δόξα που ρέει στην περιοχή. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει ως σήμα κατατεθέν το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου που κυριολεκτικά "εισβάλει" μέσα της.

Τα 10 χιλιόμετρα που την περικλείουν, είναι ότι πρέπει, για ποδήλατο και περιπάτους. Περιηγηθείτε ακόμα στην αρχαία Φενεό που έχει ανασκαφεί και είναι επισκέψιμη. Εκεί στα πέριξ θα συναντήσετε και αρκετά ταβερνάκια για να χορτάσετε την πείνα σας και να πιείτε και ένα ποτήρι κρασί στην υγειά μας!

Λίμνη Δόξα

Απόσταση 160 χλμ.
Οδήγηση: 2 ώρες και 40 λεπτά
Πώς να πάτε από Αττική:
Ακολουθήστε τη διαδρομή προς Κόρινθο, πάρτε την έξοδο προς Κιάτο από την Ολυμπία οδό E65, συνεχίστε στην Επαρχιακή.Οδό Σικυώνας - Νεμέας προς Φενεός.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.