• Ακολουθήστε μας
Καλοκαιρινό σινεμά από τα παλιά!
''Απιστίες και αμαρτίες'' του Γούντι Άλεν
Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά
Σινέ Μπομπονιέρα

Καλοκαιρινό σινεμά από τα παλιά!

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τον Γούντι Άλεν και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε φανατικά κάθε καινούργιο του εγχείρημα. Ακόμα και σε αυτά που δεν συγκαταλέγονται στα αριστουργήματα του, το ταλέντο του πάντα μας προκαλεί. Οι παλιότερες ταινίες της νιότης του μας έκαναν να ξεκαρδιζόμαστε αλλά και να προβληματιζόμαστε. Ατελείωτες οι συζητήσεις μετά τις ταινίες του, ειδικά μεταξύ των δύο φύλων.
 
Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε στο σινεμά και μάλιστα δωρεάν, μία από τις καλύτερες ταινίες του, το Crimes and Misdemeanors. Η ταινία αυτή του 1989 με τον ελληνικό τίτλο ''Απιστίες και αμαρτίες'' έχει όλα τα χαρακτηριστικά των ταινιών του, τους νευρωτικούς χαρακτήρες και φυσικά τη Νέα Υόρκη. Με καταπληκτικούς συμπρωταγωνιστές την Αντζέλικα Χιούστον, τον Μάρτιν Λαντάου και φυσικά την Μία Φάροου.
Ειλικρινά δεν βρίσκω καλύτερη πρόταση για καλοκαιρινό σινεμά από τα παλιά!

''Απιστίες και αμαρτίες'' του Γούντι Άλεν

Σινέ Μπομπονιέρα
Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά
Τετάρτη 30 Ιουλίου
Ώρα 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.