• Ακολουθήστε μας
Κλείστε τ' αυτιά σας
ΞΕΝΟΙ
Σαχτούρη 8, Αθήνα

Κλείστε τ' αυτιά σας

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Για λίγο κλείστε τα αυτιά σας, ώστε να μην ακούτε κανένα ήχο. Κλείστε και το στόμα σας, ώστε να μη μπορείτε να βγάλετε κανένα ήχο. Πως αισθάνεστε; Απομονωμένοι; Και αν θέλετε κάτι, πως θα δείξετε σε κάποιο άλλο άτομο ποιά είναι η ανάγκη σας;
Σίγουρα σας στεναχώρησα με την εισαγωγή. Δεν ήταν η πρόθεση μου. Απλώς ήθελα να σας δώσω το μεγαλείο της θεατρικής παράστασης ΞΕΝΟΙ, που υλοποιείτε από άτομα που έχουν προβλήματα ακοής.
Οι ηθοποιοί δεν γεννήθηκαν όλοι με προβλήματα ακοής. Κάποιος κωφάθηκε λόγω υψηλού πυρετού στην παιδική ηλικία. Κάποιος άλλος λόγω της τοξικότητας κάποιου φάρμακου στην παιδική ηλικία. Κάποιοι θα ήθελαν να μπορούν να μιλούν και να ακούν γιατί τους ενοχλεί η απομόνωση, κάποιοι άλλοι είναι ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη των άλλων αισθήσεων.
Και η ιστορία. Τρεις άνδρες και μία γυναίκα από την Αλβανία, ξεκινούν για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. Ήταν για αυτούς η γη της Επαγγελίας. Περπατούν πολλές μέρες και φτάνουν. Τι γίνετε τότε; Είμαστε στην δεκαετία των '90. Πολλά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Είναι πραγματικά η Ελλάδα ο Παράδεισος που περίμεναν να βρουν;
Η παράσταση πραγματοποιείται στην νοηματική γλώσσα με ταυτόχρονη απόδοση στην ομιλουμένη από ακούοντες ηθοποιούς.

ΞΕΝΟΙ

Θέατρο Κωφών Ελλάδος
Σαχτούρη 8-10, Πλατεία Κουμουνδούρου
Παραστάσεις μέχρι 28 Απριλίου
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρα έναρξης: 21.15
Τηλέφωνο κρατήσεων (μόνο sms): 6985765550
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945390799
Εισιτήρια: 12€, 8€ (μειωμένο)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.