• Ακολουθήστε μας
Κρεατοκαταστάσεις
Το κάτι άλλο
Στρ. Καραϊσκάκη 26, Χαϊδάρι

Κρεατοκαταστάσεις

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ένα έντιμο εστιατόριο που φλερτάρει με την έννοια του ταχυφαγείου θα σας προτείνουμε σήμερα. Βρίσκεται στο Χαϊδάρι και αν και προφέρει αρκετών λογιών πιάτα σας το προτείνω κυρίως για την ψησταριά του.

"Το κάτι άλλο" δεν θα σε εντυπωσιάσει με τον χώρο και την ατμόσφαιρά του, όμως είναι ειδικός στο να ψήνει κρέατα και μπιφτέκια με τρόπο που θα σε κάνει να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Επιλέξετε σαλάτα, ειδικά οι ανάμεικτες των λαχανικών είναι κορυφαίες, τζατζίκι και απαραίτητα τηγανητό κολοκυθάκι που το ψιλοκόβουν σε sticks. Στα κυρίως ξεχωρίζουν οι μπριζόλες και τα παϊδάκια που είναι πάντα ζουμερά και έχουν ψαχνό ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν και τα μικρά παιδάκια. Τέλος μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το γεμιστό τους μπιφτέκι που είναι πραγματικά γευστικότατο.

Το σέρβις είναι ταχύτατο και αποτελεσματικό, όμως δεν θα σας εντυπωσιάσει η ευγένειά τους, οι χρόνοι τους είναι αστρονομικοί και πιστέψτε με δεν θα φάτε τίποτα το μπαγιάτικο, απλά οι άνθρωποι ξέρουν πως σχεδόν πάντα δουλεύουν σε συνθήκες πληρότητας και προετοιμάζονται σωστά. Ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν αντέχουν τις αναμονές. Τιμές αρκετά καλές μερίδες ιδιαιτέρα γενναίες!

Το κάτι άλλο

Στρ. Καραϊσκάκη 26, Χαϊδάρι τηλ.:2105901455

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.