• Ακολουθήστε μας
Λυρικά ακούσματα
Λυρικά ακούσματα
Θέατρο Ηρώδου Αττικού
Θέατρο Ηρώδου Αττικού

Λυρικά ακούσματα

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Καλοκαίρι χωρίς Ηρώδειο δεν νοείται..

Μέσα σε μια ποικιλία συναυλιών και θεαμάτων, οι λάτρεις της κλασικής μουσικής όπως εμείς, επιλέγουμε να συναρπαστούμε υπό το φως της σελήνης και του επιβλητικού φωτισμού του θεάτρου Ηρωδείου, με τις μαγικές μελωδίες δύο ρομαντικών μουσικών.

Ο Νορβηγός Edvard Hagerup Crieg , συνέθεσε το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε λα ελάσσονα, έργο 16 που θα παιχτεί στο πρώτο μέρος της συναυλίας και να μας ταξιδέψει με το λυρισμό του.

Ο Αυστριακός Gustav Mahler,συνέθεσε Συμφωνία αρ. 5 σε ντο ελάσσονα, ένα έργο που αποτελείται από τρία μέρη, και περιγράφει τα αντιφατικά συναισθήματα όπως αυτά εναλλάσσονται στη ζωή. Πολύ δυναμικό, εκρηκτικό και λυρικό μουσικό άκουσμα.

Ο Χέρμπερτ φον Κάραγιαν θεωρούσε ότι η συμφωνία αυτή «σε κάνει να ξεχνάς τον χρόνο».

Αν συνδυάσουμε λοιπόν και το ότι σολίστ θα είναι ο Γαλλοκαναδός πιανίστας Αλαίν Λεφέβρ, γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό κοινό, και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, θα συμπράττει, μας δελεάζει να παρασυρθούμε από τη μαγεία του. Όσοι λοιπόν αισθάνεστε να συμπλέετε σε ρομαντικά και λυρικά «ύδατα» κανονίστε να προμηθευτείτε εισιτήρια.

ΕΝΤΒΑΡΝΤ ΓΚΡΗΓΚ(1843-1907)
Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα σε λα ελάσσονα, έργο 16

ΓΚΟΥΣΤΑΒ ΜΑΛΕΡ(1904–1949)
Συμφωνία αρ. 5 σε ντο ελάσσονα
Σολίστ: Αλαίν Λεφέβρ
Μουσική διεύθυνση: Στέφανος Τσιαλής

Λυρικά ακούσματα

Θέατρο Ηρώδου Αττικού

Δευτέρα 6 Ιουλίου, 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

VIP: 30€, 24€
Ζώνη Α: 30€, 24€
Ζώνη Β: 20€, 16€
Ζώνη Γ: 20€, 12€, 15€ (φοιτητικό)
Άνω Διάζωμα: 15€, 12€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.