• Ακολουθήστε μας
Μαφιόζικα και απολαυστικά
Ο Νονός

Μαφιόζικα και απολαυστικά

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ήταν και παραμένει πάντα άξιος! Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, σήμερα θα σας μεταφέρω στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη, τόπο που αποτέλεσε τον καμβά για τον Φράνσις Φορντ Κόπολα όταν το 1972 δημιουργούσε έναν κινηματογραφικό μύθο με την ταινία "Ο Νονός".

Τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σεναρίου και ερμηνείας για τον Μάρλον Μπράντο μαρτυρούν την επιτυχία του δημιουργήματος που παρουσιάζει τα έργα και τις ημέρες της ...αγίας οικογένειας Κορλεόνε. Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντιβάλ συμπληρώνουν ιδανικά το αξέχαστο καστ.

Η ταινία κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες σε ψηφιακή επανέκδοση στους κινηματογράφους. Εμείς την είδαμε στη Σαββατιάτικη μεταμεσονύχτια προβολή του Ριβιέρα στα Εξάρχεια και το κα-τα-χα-ρήκαμε!

Ο Νονός

The Godfather
Αμερικανική ταινία δράσης 1972
Διάρκεια: 175'
Σκηνοθεσία Φ.Φ.Κόπολα
Με τους: Μάρλον Μπράντο, Αλ Πατσίνο, Τζέιμς Κάαν, Ρόμπερτ Ντιβάλ
Στους θερινούς κινηματογράφους σε ψηφιακή επανέκδοση από σήμερα στους κινηματογράφους Ριβιέρα, Ελληνίς, Θησείον και Κοράλλι Σαρωνίδα. σε ψηφιακή επανέκδοση.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.