• Ακολουθήστε μας
Μια φορά και ένα καιρό
Fairytale
Ν. Τρυπια 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια

Μια φορά και ένα καιρό

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Φαίνεται ότι παραμένουμε παιδιά όσο και να μεγαλώνουμε. 
Δεν εξηγείτε αλλιώς ότι υπάρχουν καφέ που δημιουργήθηκαν βασισμένα στα παραμύθια και οι πελάτες τους να ξεπερνούν κατά πολύ την παιδική ηλικία.

Το Fairytales στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα από αυτά. Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα. Το μαγαζί μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι.
Ο κατάλογος είναι σαν να ανοίγεις ένα παραμύθι, με την αριστερή σελίδα να δείχνει π.χ. μία τούρτα Rainbow cake και στη δεξιά να εμφανίζεται ο λαγός από την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με το ρολόι στο χέρι, σαν να σου λέει «ο χρόνος περνάει και δεν θα βρεις το γλυκό που θέλεις».

Τα ροφήματα θα τα χαρακτήριζα υπερπαραγωγή και φυσικά το όνομα τους σχετίζεται με παραμύθι, π.χ. η Μπισκοτένια Σοκολάτα του Σκουντούφλη. 

Όλα είναι τόσο πληθωρικά και εγώ δεν μπόρεσα να φάω το γλυκό και το ρόφημα που επέλεξα.  Η αλήθεια ήταν πως ήταν αρκετά γλυκά και σίγουρα με χιλιάδες θερμίδες  οπότε μάλλον θα έπρεπε να παραγγείλω μόνο το ένα.
Ήταν πανέμορφα, ένα χαριτωμένο διάλλειμα στη χώρα του παραμυθιού!

Fairytale

Ν. Τρυπια 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ. 2102582341
Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.