• Ακολουθήστε μας
Μικρά στο μάτι
Minions Movie

Μικρά στο μάτι

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Οι αξεπέραστοι βοηθοί του πιο αγαπημένου κινηματογραφικού  «Απαισιότατου» κέρδισαν την αγάπη μικρών και μεγάλων και επιστρέφουν ως πρωταγωνιστές!

Η ξεκαρδιστική και λατρεμένη παρέα των άτακτων, μικροσκοπικών Minions μας ταξιδεύει στον χρόνο από την παλαιολιθική εποχή για να καταλήξει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60. Μέσα από απίστευτα και απόλυτα διασκεδαστικά περιστατικά παρακολουθούμε την αδιάκοπη προσπάθεια των χαριτωμένων κίτρινων πλασμάτων ώστε να βρουν το κατάλληλο δόλιο αφεντικό δοκιμάζοντας την τύχη τους, δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Ναπολέοντας, ο Δράκουλας και ο φονικός δεινόσαυρος T-Rex!

Η ταινία Minions σας περιμένει εδώ και μια εβδομάδα στους κινηματογράφους με τα παιδιά, όπως έχω με τα μάτια μου διαπιστώσει, να την έχουν ήδη λατρέψει...

Minions Movie

Κινούμενα σχέδια
Από 24/9
Διάρκεια: 91 λεπτά
Δείτε εδώ το trailer
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.