• Ακολουθήστε μας
Μνήμες των 80's
Ξοδεμένα 80
Σταδίου 28, Αθήνα
Κινηματογράφος Άστορ

Μνήμες των 80's

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Από τα μέσα του Δεκεμβρη και για τους εξι επόμενους μήνες  μια ιδιότυπη κινηματογραφική λέσχη έχει στήθεί στην πόλη, με έδρα τον κινηματογράφο του κέντρου Άστορ .

Ο δεύτερος μήνας της Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά, είναι αφιερωμένος σε μερικά από τα “Παράξενα, Παραγνωρισμένα, Παραμελημένα, Παραπονεμένα Ελληνικά Φιλμ” μιας εξίσου παράξενης, σίγουρα παρεξηγημένης και γι’ αυτό μάλλον παραπονεμένης, παρότι τόσο καθοριστικής δεκαετίας, αυτής του 1980.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, υπό τον γενικό τίτλο Ξοδεμένα 80, η Χαμένη Λεωφόρος θα προβάλλει τις ταινίες Ρεβάνς του Νίκου Βεργίτση, Τα παιδιά του Κρόνου του Γιώργου Κόρρα και Λιποτάκτης των Γιώργου Κόρρα και Χρήστου Βούπουρα, ενώ στην δεύτερη μεταμεσονύχτια Παρασκευή της, λίγες νύχτες μετά, στις 13 Γενάρη, το Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται του Ανδρέα Τσιλιφώνη.

Ξοδεμένα 80

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
Παρουσίαση: Σοφία Εξάρχου, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος
17:15 Ρεβάνς του Νίκου Βεργίτση
19:15 Τα παιδιά του Κρόνου του Γιώργου Κόρρα
21:30 Λιποτάκτης των Γιώργου Κόρρα & Χρήστου Βούπουρα
Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
Παρουσίαση: Αλέξης Αλεξίου
00:15 Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται του Ανδρέα Τσιλιφώνη
Κινηματογράφος Άστορ
Σταδίου 28 (είσοδος εντός στοάς Κοραή)
Τιμές εισιτηρίων: 5€ ανά προβολή, 7€ ημερήσιο εισιτήριο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.