• Ακολουθήστε μας
Μπαρ Μπεε Κιου
Μπαρ Μπεε Κιου
Φρεαττύδος 13, Πειραιάς

Μπαρ Μπεε Κιου

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Αγαπάς τα burgers; Αν ναι, τότε είσαι ο τύπος για τον οποίο γράψαμε τη συγκεκριμένη πρόταση, γι' αυτό άκου προσεκτικά. Ως δασκαλεμένοι, που πάντα ήμαστε, φτάσαμε στον Πειραιά Τρίτη λίγο μετά τις 8:00 βράδυ.

Παρκάραμε με μια μικρή δυσκολία και διαβήκαμε την πόρτα του "Μπάρ Μπεε Κιου" το παράδοξο ήταν πως παρά την εντελώς άσχετη μέρα και ώρα το μαγαζί ήταν σχεδόν γεμάτο! Παραγγείλαμε, ασφαλώς, burgres. Επιλέξαμε ένα" Βελζεβούλη", και ένα "Του γενναίου", σάλτσα τσένταρ σος και σαλάτα "φιστίκι".

Αν και τσεκάροντας τα γύρω τραπέζια είχαμε προϊδεαστεί μόλις έφτασε η παραγγελία μας μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Οι μερίδες τεράστιες, οι πατάτες άπειρες, μην πάρετε επιπλέον μερίδα και τα burgers άκρως εντυπωσιακά.

Μέτα από ένα λουκούλλειο γεύμα συνοδεία γνωστού αναψυκτικού, για ευνόητους λόγους, συμφωνήσαμε πως θα επιστρέψουμε για να δοκιμάσουμε κι άλλες επιλογές από τον κατάλογο! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δοκιμάσουμε τον πιο καυτερό Βελζεβούλη γιατί παρά την λατρεία μας στο πικάντικο όλα έχουν και κάποιο όριο! Πληρώσαμε 30€ όμως τα άξιζε και με το παραπάνω. Και κάτι σημαντικό τα Σαββατοκύριακα η αναμονή για τραπέζι είναι ατελείωτη.

Μπαρ Μπεε Κιου

Φρεαττύδος 13, Πειραιάς
Τρίτη-Παρασκευή 6:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.
Σάββατο-Κυριακή 1:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.
Δευτέρα κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.