• Ακολουθήστε μας
Μυστήρια κυρία
Η κυρία της νύχτας
Βουτάδων 16, Γκάζι
Gazarte

Μυστήρια κυρία

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

"Το μυστικό μιας γοητευτικής και αινιγματικής γυναίκας που σκορπίζει στο πέρασμά της την καταστροφή και τον θάνατο."  Με αυτά τα λόγια το περιοδικό "Πρώτο" παρουσίασε το μυθιστόρημα «Η κυρία της νύχτας» το 1962. Είχε πρωτοδημοσιευτεί σε 82 συνέχειες στην εφημερίδα "Ακρόπολις" το 1955-56, με το χαρακτηρισμό "Πρωτότυπο αθηναϊκό μυθιστόρημα".
Αυτά από το οπισθόφυλλο του βιβλίου του Γιάννη Μαρή όπου το μυστήριο αναλαμβάνει να το λύσει ο αστυνόμος Μπέκας. Όμως η δράση μεταφέρεται από το βιβλίο στη σκηνή και θα είναι εξίσου συγκλονιστική.
Η θεατρική ομάδα naan και το gazARTE σκηνοθετεί και παρουσιάζει την παράσταση «Η κυρία της νύχτας» σε έναν ανοικτό υπαίθριο χώρο στο Γκάζι, δίπλα στον πολιτιστικό χώρο «Τεχνόπολις».

Ο χώρος δράσης είναι μια αυλή που περιβάλλεται από πέτρινα κτίσματα δημιουργώντας έτσι  ένα μυστηριώδη σκηνικό περιβάλλον και δρα σαν φυσικός χώρος του έργου.
Παράλληλα στους εσωτερικούς χώρους του οικήματος θα παρουσιαστούν έργα δέκα εικαστικών που είναι απόλυτα εναρμονισμένα στην ατμόσφαιρα του έργου.

Η κυρία της νύχτας

Gazarte, Βουτάδων 16, στάση Μετρό Κεραμεικός, Γκάζι
Παραγωγή : Ομάδα naan
Παίζουν: Λίνα Σακά, Χρήστος Κοντογεώργης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Δημήτρης Δεγαΐτης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Γιάννης Σοφολόγης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Αναστασία Χατζάρα, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης.
Τραγουδά η Μαριλού Κατσαφάδου.
Χορεύουν: Έλενα Κέκκου, Αλέξης Φουσέκης.
Παραστάσεις: Από 15 Ιουνίου έως τέλος Ιουλίου
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (21:15)
Εισιτήρια από 13€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.