• Ακολουθήστε μας
Να μυρίζει θάλασσα
Τα Κανάρια
Κανάρη 119, Μοσχάτο

Να μυρίζει θάλασσα

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Πίστευα πως δεν υπάρχει κανένας σε αυτή την πόλη που αγαπά τα ψαρικά και δεν γνωρίζει αυτό το μαγαζί, κι όμως έπεσα έξω! Η παρέα που ανέλαβα να μυήσω στα κλασικά "Κανάρια" του Μοσχάτου μόλις κατέβηκε τα σκαλάκια του παλιού οικήματος με το μωσαϊκό έπαθε πλάκα!

Η διακόσμηση είναι λιτή κάποια βαρέλια, κλασσικά τραπεζάκια και ξύλινες καρέκλες. Αντίστοιχα απέριττο και το μενού, δυο σαλάτες, φέτα κι ελιές, ψάρια, κανονικά όχι ψιλολοήδια, καλαμάρια και ασφαλώς την υπέρτατη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού τις γαρίδες γάμπαρη!

Πήραμε σαλάτα αγγουροντομάτα, γαρίδες και κουτσομούρα, ήπιαμε χύμα κρασί λευκό. Καθημερινή βράδυ και το μαγαζί σε λίγη ώρα ήταν γεμάτο. Τα πάντα ήταν νοστιμότατα διότι τόσο η πρώτη ύλη όσο και το τηγάνι ήταν πρώτης ποιότητας. Στο τέλος μας κέρασαν γλυκό κουταλιού.

Πληρώσαμε περίπου 25€ το άτομο. Σίγουρα δεν είναι μια οικονομική επιλογή όμως είναι μια εναλλακτική που όσοι αγαπούν το ψάρι θα τη λατρέψουν. Αν τώρα δίπλα σας δείτε φάτσες που κάτι σας θυμίζουν, πρέπει να γνωρίζεται πως "Τα Κανάρια" είναι το απόλυτο στέκι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου εδώ και δεκαετίες. Παραμένει όμως οικογενειακή επιχείρηση γεγονός που συνεχίζει να κάνει τη διαφορά!

Τα Κανάρια

Κανάρη 119, Μοσχάτο, τηλ.: 2109422119
Δευτερα - Σαββατο 7:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.
Κυριακή 12:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.