• Ακολουθήστε μας
Να σου τρέχουν τα σάλια!
Τα σερμπέτια στου Ψυρρή
Αισχύλου 3, Ψυρρή

Να σου τρέχουν τα σάλια!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι κρίμα που πια στην Αθήνα στα περισσότερα καφέ δεν μπορείς να απολαύσεις μαζί και κάποιο ωραίο γλυκό. Συνήθως δεν έχουν και εάν υπάρχει είναι κάποιο παγωμένο σουφλέ σοκολάτας ζεσταμένο σε φούρνο μικροκυμάτων, αίσχος!
Όταν ανακαλύψαμε τα Σερμπέτια στου Ψυρρή, θυμηθήκαμε εικόνες παλιές από γαλακτοπωλεία με τις βιτρίνες γεμάτες γλυκά.
Πρόκειται για ένα όμορφο ρετρό μαγαζί, μετά τον πεζόδρομο στην αρχή της Αισχύλου. Όταν πάτε μην παραγγείλετε από τον κατάλογο αλλά δείτε τις βιτρίνες με τα γλυκά και ρωτήστε τι είναι το καθένα, θα ξετρελαθείτε από την ποικιλία.
Γλυκά για όλα τα γούστα που μπορούν να συνοδευτούν με αυθεντικό παγωτό καϊμάκι.  Σερμπετόπιτα, εκμέκ, καζάν ντιπί, κιουνεφέ, ραβανί, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα με σοκολάτα, και τόσα άλλα που σου τρέχουν τα σάλια.
Εμείς, μετά από συστάσεις φίλων, δοκιμάσαμε το γλυκό της αγάπης, απίστευτο, σαν μεγάλο σου με κρέμα και βουτηγμένο σε σάλτσα σοκολάτας!
Η τιμή λίγο τσιμπημένη σε καιρούς δύσκολους, για ένα γλυκό 8€.

Τα σερμπέτια στου Ψυρρή

Αισχύλου 3, Ψυρρή
Τηλ. 210 3245862
Ανοιχτά καθημερινά 9:00 π.μ. με 2:00 π.μ.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.