• Ακολουθήστε μας
Νερό ...νεράκι
Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό
Λέσβου 8, Αθήνα
Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση

Νερό ...νεράκι

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

"Έγινε ένα έγκλημα και όλοι όσοι βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα είσαστε ύποπτοι. Μη σηκωθεί κανείς. Γα την εξιχνίαση αυτού του εγκλήματος κλήθηκε ο διάσημος ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουνερό."
Δεν υπάρχει πτώμα. Δεν υπάρχουν κλοπιμαία. Υπάρχει μία μυστηριώδης εξαφάνιση. Εξαφανίστηκε μία... λίμνη και η τριγύρω περιοχή πάσχει από έλλειψη νερού. Που πήγε το νερό; Ποιος το πήρε; Παρόλο που ο ντεντέκτιβ συνήθως δουλεύει μόνος του, το μυστήριο είναι μεγάλο και χρειάζεται βοήθεια. Η βοήθεια έρχεται στο πρόσωπο της "Αγκάθα Κρίση" και των παιδιών που παρακολουθούν την θεατρική παράσταση του οικολογικού και διαδραστικού έργου "Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό".
Τα παιδιά θα χαρούν πολύ την παράσταση διότι καλούνται να συμμετέχουν ενεργά. Οι ηθοποιοί ετοιμάζουν τα παιδιά για την παράσταση και αυτά διασκεδάζουν και χορεύουν με τη μουσική των ΑΒΒΑ που ακούγεται.
Εμείς οι γονείς που τους παρακολουθούμε από κάτω, φυσικά τρελαινόμαστε και τα φωτογραφίζουμε όσο είναι επάνω στην σκηνή.
Ελάτε να βοηθήσετε να λυθεί το μυστήριο του νερού που χάνεται!
Συγγραφέας: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη
Σκηνοθέτης: Γιάννης Τσιώμου
Εκπαιδευτική Σύμβουλος: Λίνα Τζιατζιά (Δασκάλα Περιβαλλοντικής Αγωγής)

Αγκάθα Κρίση και Ηρακλής Πουνερό

Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση
Λέσβου 8 & Απειράνθου 1, Κυψέλη
Τηλ. 2108645400, 6932302817
Παραστάσεις: Κυριακή 12.00
Εισ.: € 6 (ενηλίκων), € 4 (παιδικό). Οικογενειακό εισιτήριο 5 ατόμων: 20€
Άνεργοι: Δωρεάν (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας).
Διάρκεια: 120'

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.