• Ακολουθήστε μας
Νοτιοαφρικάνικη κρεατοφαγία
SASI'S
Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια

Νοτιοαφρικάνικη κρεατοφαγία

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ανηφορίσαμε στα Μελίσσια γιατί οι πληροφορίες μας έλεγαν για ένα εστιατόριο-παράδεισο της κρεατοφαγίας. Αντικρίσαμε έναν χώρο που σε παραπέμπει στην Αφρικανική κουλτούρα.

Τα πιάτα που φιγουράρουν στον κατάλογο επιβεβαιώνουν κάθε λογής κρεατοφάγο πως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά... Τα ονόματα δεν τα θυμάμαι, περιλαμβάνουν παϊδάκια, τεράστια κοντοσούβλια, γιγαντιαίες μπριζόλες, κοτόπουλο, ακόμα και burgers. Αυτό που μου έμεινε όμως αξέχαστο ήταν το Εish Mama, ένα ιδιαίτερο σκοδρόψωμο που  δεν έμοιαζε με κανένα άλλο στο παρελθόν!

Οι  μερίδες είναι τεράστιες, γεγονός που δικαιολογεί τις ελαφρά τσιμπημένες τιμές του. Στο Sasi's θα πληρώσεις σίγουρα πάνω από 15€  κατ' άτομο όμως είναι απίθανο στο τέλος να το μετανιώσεις!

SASI'S

Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, τηλ.: 2106135561
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα κλειστά. Τρίτη έως Παρασκευή 17.00 έως 24.00 Σάββατο και Κυριακή 12.00 έως 24.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.