• Ακολουθήστε μας
Ξέρεις από βέσπα;
ΜΟΤΟΣΑΚΟ
Παναγή Τσαλδάρη 157, Καλλιθέα

Ξέρεις από βέσπα;

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ένα από αυτά τα βράδια επιστρέψαμε σε μια γνωστή μας γειτονιά για φαγητό. Η Καλλιθέα, παρά το μέγεθος της σαν περιοχή γενικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όσον αφορά τα εστιατόρια της. Ένα από αυτά που την τιμούν θα λέγαμε, είναι το Μοτοσακό.
Γουστόζικο στέκι με καλή και τίμια κουζίνα που σέβεται τον κόσμο της. Κάτσαμε έξω στο πλατύ πεζοδρόμιο δίπλα στο σταθμό του Ταύρου, μια άπλα σπάνια για την περιοχή. Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ότι πρέπει.
Αυγά με στάκα πάνω σε πατάτες τηγανητές, λουκουμάδες με φέτα, είναι τα σπέσιαλ πιάτα του που δεν απογοητεύουν. Ελληνική σαλάτα με κατίκι, τηγανιά χοιρινή σε σάλτσα και μια πικάντικη γραβιέρα συμπληρώνουν το τραπέζι. Μαζί με 2 μπύρες δώσαμε περίπου 26€, σε ένα γεύμα που πραγματικά μας ευχαρίστησε.
Δοκιμάστε να οδηγήσετε το μοτοσακό της γεύσης και δεν θα χάσετε!

ΜΟΤΟΣΑΚΟ

Παναγή Τσαλδάρη 157, Καλλιθέα
Τηλ.:2109588390
Τρίτη με Κυριακή 1:00 μμ - 1:00 πμ
 

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.