• Ακολουθήστε μας
Ξεκαρδιστική παράσταση
Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω
Δεριγνύ 10, Αθήνα
Θέατρο Αθηνά

Ξεκαρδιστική παράσταση

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ζωή δεν συμπεριφέρεται σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα τάρταρα. Τρεις ανθρώπους γεννήθηκαν με ιδιαιτερότητες, ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγκός. Αυτές οι ιδιαιτερότητες δεν τους εμπόδισαν να γίνουν φίλοι. Ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού την καθημερινότητα προσπαθώντας να κατανοήσουν όλοι τα ίδια πράγματα. Όμως κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα...
Το έργο είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο, ο οποίος θέλει να μας διδάξει την υπομονή και την κατανόηση απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.  Επάνω σε αυτό το μύθο κτίστηκε μία ξεκαρδιστική κωμωδία.
Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς που συμβάλουν σε ένα αυθόρμητο γέλιο. Μία πολύ διασκεδαστική παράσταση που σου φτιάχνει το κέφι και σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα την ζωή. Έξυπνο κείμενο κι αστείες ατάκες.
Δεν είναι τυχαία η επιτυχία της παράστασης "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω", που συνεχίζει να παίζεται για 7η χρονιά.
Είναι για όσους έχουν ανάγκη να περάσουν καλά και να γελάσουν μέχρι δακρύων. Εμείς πάντως στο Red Umbrella την καταευχαριστηθήκαμε!

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σοφία Μανωλάκου
Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω
Θέατρο Αθηνά
Δεριγνύ 10, Αθήνα
Κάθε Δευτέρα στις 21.15
Τιμές εισιτηρίων: 16€, φoιτητικό, παιδικό, ανέργων: 12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.