• Ακολουθήστε μας
Οίνο-σημείο αναφοράς
Winepoint
Πορινού 2, Ακρόπολη

Οίνο-σημείο αναφοράς

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ως φίλος του κρασιού ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενος όταν πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Winepoint. Ο χώρος διαθέτει την απαιτούμενη ζεστασιά και οικειότητα που σε προδιαθέτει για οινοποσία. Η ατμόσφαιρα είναι άκρως παρεΐστικη, ενώ ο κατάλογος διαθέτει πλούσια γκάμα από ετικέτες κρασιού του ελληνικού αμπελώνα, καθώς και ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά.
Οι πληροφορίες μας λένε πως το Winepoint διοργανώνει και οινογνωστικές συναντήσεις, που απευθύνονται είτε σε αρχάριους είτε σε πιο μυημένους στο κρασί. Επίσης μέσα από ειδικές παρουσιάσεις, οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοποιούς και τα προϊόντα τους.
Και επειδή πέρα από την …επιμόρφωση εστιάζουμε και στη διασκέδαση αξίζει να αναφερθώ στην εξαιρετική του μουσική, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι βραδιές με μουσικά events!

Winepoint

Αθανασίου Διάκου & Πορινού 2, Ακρόπολη
Τηλ. 2109227050
Ανοιχτά καθημερινά από το μεσημέρι ως αργά
Ποτήρι κρασί από 4€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.