• Ακολουθήστε μας
Οι Σφήκες
W.A.S.P.
Λιοσιών 205, Αθήνα

Οι Σφήκες

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πολλές φορές ρωτάνε τι σημαίνει το W.A.S.P. Η καλύτερη ερμηνεία που έχει δοθεί είναι αυτή της "Σφήκας". Αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η μουσική τους, που μου αρέσει.
Ήταν Ιούνιος του 1982 όταν ο Blackie Lawless συνάντησε τον Chris Holmes και έθεσαν το σπόρο των W.A.S.P. Στην αρχή δεν είχαν σκοπό να κάνουν Live αλλά αναγκάστηκαν γιατί καμία δισκογραφική εταιρεία δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους. Είμαι σίγουρος ότι τελικά οι δισκογραφικές το μετάνιωσαν.
Φέτος κλείνουν 30 χρόνια και έρχονται για να δώσουν μία ανεπανάληπτη συναυλία στην Αθήνα, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους. Πιστεύω ότι θα ακούσουμε κομμάτια από όλους τους δίσκους τους. Από τα "I wanna be somebody" και το "L.O.V.E. Machine" μέχρι τα "Crazy" και το "Live to die another day" από το τελευταίο δίσκο τους BABYLON, που κυκλοφόρησε το 2009.
Για όλους εμάς που μας αρέσει το γνήσιο metal, μια είναι η πρόταση. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το "κεντρί" του εξαιρετικού αυτού συγκροτήματος.

W.A.S.P.

23 Νοεμβρίου 2012
GAGARIN 205
Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ. 2155400888
Προπώληση: Tickthouse
www.tickethouse.gr,
www.ticketpro.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.