• Ακολουθήστε μας
Ο Ονειροπόλος
FAR EAST: ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λεμπέση 4, Αθήνα

Ο Ονειροπόλος

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πολλές φορές δεν έχει σχέση να έχεις επισκεφθεί ένα τόπο, η φαντασία σου μπορεί και τον πλάθει έτσι όπως θέλεις εσύ. Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΛΟΣ δεν έχει πάει στην Ιαπωνία. Όμως εμπνέεται από αυτή τη χώρα, και φιλοτεχνεί έργα με διάφορες τεχνικές, όπως χαρακτική, κολάζ, και ζωγραφική, και τα παρουσιάζει στην έκθεση του με τίτλο «Far East: Εικόνες του ρευστού κόσμου». που φιλοξενείται στην αίθουσα Τέχνης Τεχνοχώρος.
Εκείνος λέει ότι όπως σε μία ψευδαίσθηση ή σε μία ιστορία που μας αρέσει και την επαναλαμβάνουμε και κάποια στιγμή, όλα είναι εξιδανικευμένα και πολλές φορές συγκεχυμένα και θολά, έτσι και αυτός έχει δημιουργήσει μία εικόνα για την Ιαπωνία εξωτική και γοητευτική και την πλάθει όπως τη φαντάζεται.
Στα έργα οι εικόνες είναι φευγαλέες όμως υπάρχουν χαρακτηριστικά που σου δίνουν το στίγμα της Ιαπωνίας όπως ιδεογράμματα, οι ερωδιοί ήτο χαρακτηριστικό καπέλο.
Εκτός από τα επιτοίχια έργα θα δείτε και μοναδικά artist books, πάντα με θέμα την Ιαπωνία.

FAR EAST: ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος
Λεμπέση 4 και Μακρυγιάννη, Αθήνα
Τηλ. 2111823818
Μέχρι 27 Απριλίου 2013
Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 11.00-14.30 και 17.30-20.30, Τετάρτη και Σάββατο 11.00-16.00, Κυριακή-Δευτέρα κλειστά ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.