• Ακολουθήστε μας
Ο Σκρουτζ στο λιμάνι
Το πνεύμα των Χριστουγέννων
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 34, Πειραιάς

Ο Σκρουτζ στο λιμάνι

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ένα από τα αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα αναγνώσματα, που μεταφέρθηκε πολλές φορές και στον κινηματογράφο, είναι «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» του Καρόλου Ντίκενς.
Η κλασική ιστορία του τσιγκούνη Eμπενέζερ Σκρουτζ, που μέσα σε μια νύχτα παίρνει το μάθημα μιας ζωής, συνεχίζει να συγκινεί το κοινό, ειδικά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
Αυτή η ιστορία έχει διασκευαστεί από τον ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου σε μια παράσταση με την σύμπραξη της Καμεράτα Sinfonia και ανεβαίνει σε ένα από τα πιο όμορφα θέατρα της Ευρώπης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Με την χρήση προηγμένων τεχνικών υπολογιστικής όρασης και αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας, τα οράματα του γέρο Σκρουτζ θα πάρουν μορφή, ενώ οι φωτισμοί θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην αναπαράσταση της μαγείας του βιβλίου.
Η προσπάθεια ίσως να φαίνεται φιλόδοξη, αλλά η επιθυμία να δούμε την αγαπημένη μας Χριστουγεννιάτικη ιστορία στο μόλις ανακαινισμένο Δημοτικό θέατρο, θα μας οδηγήσει σίγουρα εκεί.
 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων

Διεθνές Φεστιβάλ Συμφωνία
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου πλησίον πλατείας Κοραή, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104194550
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 17:30
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 17:30
Γενική είσοδος: 7€
Μειωμένο, τιμή προπώλησης: 5€
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.