• Ακολουθήστε μας
Πάρκο με θέα
Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας
Ναυάρχου Βότση & Αγησιλάου 1, Καλλιθέα

Πάρκο με θέα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο Μάιος μας έφτασε και η ανοιξιάτική διάθεση όλων μας βρίσκεται στα πικ της. Τα παιδιά διψούν για παιχνίδι, εμείς για βόλτες και στο βάθους του μυαλού μας υπάρχει και μια ιδέα για λίγη άσκηση πριν αρχίσουμε να επιδεικνύουμε τις κορμάρες μας στις παραλίες!

Αν τα παραπάνω σας εκφράζουν επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Ολοκαίνουργιο το Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας. Αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και παραδόθηκε πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες. Βρίσκετε στη δυτική πλευρά του παλιού Φαληρικού Ιπποδρόμου και καταλαμβάνει έκταση 28 στρεμμάτων.

Διαθέτει κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων (50 μέτρα με 10 διαδρομές) και παιδική πισίνα. Παιδική Χαρά, χώρο αναψυκτηρίου  και ένα εξαιρετικής έμπνευσης χωμάτινο κουλουάρ που κυκλώνει την έκταση παρέχοντας ιδανική λύση στους λάτρεις του joking.

Το πάρκο είναι περιφραγμένο και φυλασσόμενο ενώ διαθέτει και χώρο στάθμευσης ποδηλάτων.

Ο σχεδιασμός αυτού του ξεχωριστού πάρκου είναι έργο του Ιταλού αρχιτέκτονα Renzo Piano. Εντυπωσιάστηκα από την αισθητική, την επιλογή των υλικών αλλά και των φυτών.

Στα πρακτικά της υπόθεσης η παιδική χαρά είναι ότι πρέπει τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί λόγω προσανατολισμού μετά τις 7 το απόγευμα δεν έχει ήλιο, μαμάδες μην πάτε με τακούνια θα το μετανιώσετε...

Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας

Ναυάρχου Βότση & Αγησιλάου 1, Καλλιθέα

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.