• Ακολουθήστε μας
Παλιό λικέρ
Βρεττός
Κυδαθηναίων 41, Αθήνα

Παλιό λικέρ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από τον κεντρικό δρόμο της Πλάκας, την Κυδαθηναίων. Αρκετοί θα έχετε παρατηρήσει ένα ισόγειο μαγαζί με ράφια γεμάτα πολύχρωμα μπουκάλια, από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, φωτισμένα με χαμηλό φωτισμό. Αλλά δεν θα ξέρετε ότι η ποτοποιία Βρεττού, περί αυτού ο λόγος, είναι το παλαιότερο αποστακτήριο της Πλάκας με μια ιστορία 100 χρόνων, αλλά και το δεύτερο παλαιότερο ποτοπωλείο της Ευρώπης.
Σε αυτή τη ρετρό ατμόσφαιρα μπορείτε να δοκιμάσετε το ποτό σας μέσα από εκατοντάδες επιλογές και ετικέτες. Βέβαια ξεχωριστή θέση κατέχουν οι 25 διαφορετικές γεύσεις λικέρ της ποτοποιίας Βρεττού.
Ο κόσμος διακρίνεται από την ίδια μεγάλη ποικιλία, από τουρίστες που κοιτούν με περιέργεια και θαυμασμό το μαγαζί μέχρι τους λάτρεις της γνήσιας bar μπάρας.
Και για όσους αναρωτιούνται, η ιδέα της διακόσμησης με τα φωτισμένα μπουκάλια ανήκει σε έναν Ιταλό διακοσμητή που την εμπνεύστηκε 60χρόνια πριν.

Βρεττός

Διεύθυνση: Κυδαθηναίων 41, Πλάκα, Αθήνα
Τηλ: 2103232110
Ανοικτό 10:00 π.μ. - 3:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.