• Ακολουθήστε μας
Πες μου μυρτιά, να σε χαρώ
Μυρτιά
Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη

Πες μου μυρτιά, να σε χαρώ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Υπάρχουν φορές που το μόνο που θέλεις είναι να πας κάπου και να φας γρήγορα και καλά; Συνέβη στην παρέα πριν λίγες ημέρες και τότε ανέσυρα από τη μνήμη μου τη Μυρτιά. Γκουγκλάρισα από το κινητό, πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω πως υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι και σε λίγα λεπτά ήμασταν εκεί.
Το περιβάλλον είναι πραγματικά τελείως αδιάφορο, όμως η καθαριότητα και τα γεμάτα τραπέζια που αντικρίζεις σε προδιαθέτουν θετικά. Το μενού περιλαμβάνει πάσης φύσεως κρεατικά, αυτά που έχουν επικρατήσει με την ονομασία "της ώρας". Οι μερίδες είναι γενναίες και οι πατάτες δεν είναι προτηγανισμένες. Συνοδεύστε με σαλάτες, ενώ από τα ορεκτικά, όσοι αγαπάτε το τζατζίκι των παιδικών σας αναμνήσεων, δοκιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπύρες και αναψυκτικά αποτελούν, κατά την άποψή μου, την καλύτερη επιλογή.
Η Μυρτιά αποτελεί μια πολύ έντιμη επιλογή κλασσικής Ελληνικής ταβέρνας για κρεατικά. Για 6 άτομα μαζί με τα ποτά μας πληρώσαμε περίπου 18€ έκαστος και πραγματικά φάγαμε του σκασμού! Στο τέλος μας κέρασαν και μια τεράστια μερίδα λουκουμάδες, που αν και λαίμαργοι γλυκατζήδες δεν καταφέραμε να την περιποιηθούμε αναλόγως...
Από Παρασκευή ως Κυριακή μην ξεκινήσετε από το σπίτι χωρίς κράτηση.

Μυρτιά

Αϊδινίου 55, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 2109370708
Ώρες: Καθημερινά από τις 17.00. Σαββατοκύριακο και μεσημέρι

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.